Mit csinálhatnék a maradék darálthúsos bolognai mártásból a sima - tészta+szósz+sajt verzión kívül?
Én csőben sült spagettit szoktam, bár az elég "sima tészta+szósz+sajt verzió". Le szoktam fagyasztani, máskor megcsinálom csőben sültnek.
Ált nagykockából v más "lapos" tésztából. Kikenem a tepsit, bezsemlemorzsázom, jó sok szószt összekeverek tésztával, beleteszem a tepsibe a felét, sajtot reszelek rá (sokat), beleteszem a másik felét, aztán rá a tejfölös elegyet (tejföl+tojás+sajt), aztán bevágom a sütőbe!
Mi jobban szeretjük, mint a sima bolognai spagettit.
De tényleg jó pizzára is, melegszendvicsnek is, meg palacsinta tölteléknek is.
En lasagnet keszitenek belole. Nagyon egyszeru, vegyel lasagne lapokat hozza.
Ugy keszited el, hogy egy sor lasagne lap, egy sor martas, besamel martas, majd ujra lasagne lap...sajtot is tehetsz ra ugy meg finomabb.
A mindmegette.hu-n megnezheted a pontos elkeszitest, felteve ha meg nem tudod.
hú, nagyon jó ötleteket adtatok, köszi!
az első adagból ma este melegszendvics lett sok sajttal a tetején, mellé salátával, de van még pár adag bolognai a fagyasztóban, úgyhogy lesz alkalmam a többi tippet is kipróbálni ;)
régi kérdés, de ha valaki véletlen rákeresne (nekem is így dobta ki)
húsos pirogot szoktam készíteni, vagy kelt tésztából töltött korongot
nem a kukoricás cuccal, hanem ezzel töltöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!