Valaki ismer egy olyan mézeskalács receptet, ami biztosan puha lesz?
Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 17:51
1/3 anonim válasza:
A szódabikarbóna a lényege attól puhul meg. Olyan receptnek neki se állj, ami nem ír szódabikarbónát. Én egyszer kihagytam belőle és kőkemény maradt. :S
2/3 anonim válasza:
tök mindegy melyiket csinálod, csak ne süsd túl és tedd el pár napra puhulni pár cikk alma mellé egy dobozba...
csináltam én már vajpuha mézeskalácsot is szódabikarbóna nélkül, bár valóban rásegít egy kicsit, de szerintem, hülye íze lesz tőle ...
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek! :)
2010. dec. 3. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!