Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkehúshoz pulykafarhátat...

Csirkehúshoz pulykafarhátat tennék. Mi lesz az eredmény? Jó lesz-e a leves?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 16:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Humor érzékeled értékeltem, jó fej vagy!
2010. dec. 3. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 A kérdező kommentje:

Azt mondhatom, hogy a leves a sok jó tanácsnak köszönhetően isteni lett! Ezer hála és köszönet. Valóban két centi vastagságú zsírréteg volt a tetején. Persze, a csirkecombon és mellen is volt bőven háj. Sebaj, leszedtem.

Tetszett a humoros szópárbaj. Szép estét kívánok!

2010. dec. 4. 18:22
 13/13 anonim ***** válasza:

helloka, aranyos vagy , hogy visszajeleztél.

én is az ilyen humoros kommentváltásokat szeretem és nem

a veszekedést.

szép hétvégét Neked is kedves kérdező és a többieknek is.

üdv

2010. dec. 4. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!