Hogyan csináljak tortára feliratot?
Figyelt kérdés
Rá szeretnék írni a tortára pár nevet valamilyen krémmel, ehhez a krémhez tudnátok írni receptet?2010. dec. 3. 16:23
1/7 anonim válasza:
Én nem krémet tudok
A Dr. Oetkernek van ilyenje, h. dekortoll, süteményekhez tortákhoz, gondolom pont ezért, h. írogatni lehessen vele:)
szerintem nézd meg:)
2/7 anonim válasza:
cukormázra keress rá, van sokféle. azzal szépen lehet dekorálni, írni is.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Mindkét válasz nagyon jól jött :)
2010. dec. 3. 16:55
4/7 anonim válasza:
Dekortoll szerintem is nagyon jó, nagyon ajánlom!! :)
6/7 anonim válasza:
a boltokban kaphatók azok a dobozos vaníliás krémpudingok. Szerintem azt is belelehet tenni egy félcsavart zsákba és úgy rányomni a tortára. szerintem próbáld ki. a másik javaslat tubusos majonéz. na jó, ez csak vicc volt.
7/7 anonim válasza:
Dekortollal (dr. oetker) ne próbálkozz. Drága, és gyakran csak félig meddig vannak megtöltve a tollak. És csak 4 szín van, nem nagy a választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!