Mi lesz az ebéd és a vacsora ma nálatok?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit főzzek, így kíváncsi vagyok, másoknál mi lesz ma a menü, így szeretnék ihletet kapni a főzéshez:)2010. nov. 29. 09:21
11/21 anonim válasza:
Ropogósra sült csirkecombi görögsalival és puha kenyérrel.
Uzsira meggyes és almás pite, vacsira melegszendvics
12/21 anonim válasza:
Paradicsom leves, rántott sajt sült krumpli, csemege uborka. Vacsora: virsli, lágy tojás, mustár, kecsöp, friss zsömle.
13/21 anonim válasza:
Ki az, aki még itt is képes lepontozni???Annyira szegényes...
14/21 A kérdező kommentje:
Most én akkor felpontoztalak:)Egyébként igen, azért, mert a másiknak nem jó az, amit a másik eszik és ezért lepontozza, megáll az eszem!Vagy valaki csak benézett a témába, nem tetszett neki valami és lepontoz, de a fórumhoz nem szól hozzá!Ilyen is van
2010. dec. 3. 12:30
15/21 Kriszti83 válasza:
Ma húslevest és paradicsomos töltött paprikát/húsgombócot és muffint készítettem. Este hideg kaja.
16/21 anonim válasza:
Máj galuska leves, rántott csirke comb- szezám magos panirban, ropogós hagyma karikával. Káposztasaláta.
18/21 anonim válasza:
Húsleves töltelékkel, tepsibe sütött spagetti, töltött káposzta. meg Albert süti :D
Vacsi meg szerintem szalonás tojásos lesütött..
19/21 anonim válasza:
Bableves füstölt oldalassal, csipetkével. Meggyes bögrés, alaposan megszórva darabos dióval, vanilia sodóval.
20/21 anonim válasza:
Sólet - füstölt liba combbal. Mézes krémes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!