A tavaszi tekercset miben sütitek meg?
Figyelt kérdés
Bő olajban,vagy kevésben időnként forgatva,esetleg tepsiben sütőben?Hogy a legfinomabb?2010. nov. 26. 11:07
1/3 anonim válasza:
Mindenképpen sö és nagyon forró olajban kell sütni, egyébként sak valami utánzat lesz, de semmi köze az eredeti izekhez.
Ha az olaj forró, akkor NEM szivja meg magát az, amit sütsz, mert egyböl kéreg keletkezik és ze nem engedi belülre az olajat. Sokkal kevésbe lesz zsiros, mintha csak serpenyöben kevés olajjal sütögeted. A tepsis variáció meg egész más, a különbség kb. olyan, mint a bukta és a fánk között.
2/3 anonim válasza:
Bocsánat: sö = sok akart lenni...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
Meg is sütöttem bő forró olajban,remélem finom lesz.Sosem ettem még,csak sok jót hallottam róla :-)
2010. nov. 26. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!