Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS valaki egy gyors egyszerű...

SOS valaki egy gyors egyszerű sütit amiből sok van?

Figyelt kérdés
Holnap szalagavató lesz és most tudtam meg hogy vinni kell sütit.Alig van itthon valami szinte csak alap dolgok.Olyan süti kéne ami 2 max 3 óra alatt kész és lehet enni.Nagyon sürgős minden érdekel.
2010. nov. 25. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Egyszerű, gyors, könnyen szálítható. És finom.:)

2010. nov. 25. 19:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

hajtogatott leveles tészta (közeli kisbolt), kb.3-4 mmre kinyújtva, apró pogácsaformával szaggatva (v.egyben belenyújtani a tepsibe, és derelyevágóval kockázni, sütés után szétszedni). sózni, tojással kenni, rá reszelt sajt v. köménymag, FORRÓ sütőben pár perc alatt pirosra sül (kell a forró sütő,különben kiolvad belőle a margarin).

egyszerű, olcsó, sok lesz.

hajrá

2010. nov. 25. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
én muffint sütnék, vagy tepsibeöntős sütit. Kikevered a tésztát, beöntöd, megsütöd és kész.
2010. nov. 25. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:
pogi, sajtosrúd, linzer, keksztekercs, kókuszos csemege, bármilyen muffin...
2010. nov. 25. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
az előző vagyok. azért jelezz majd vissza, milyen volt a szalagavató, és persze mit sütöttél :-)
2010. nov. 25. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!