Szerintetek hány kg liszt (süti sütésre) kell egy 7 tagu családnak karácsonyra?
Azért kérdem,mert ez az első karácsonyom szüleimtől külön,és még nem sütöttem ennyi emberre...
Szüleim sajnos ezen a karácsonyon nem engedhetik meg h pl:bejglit süssenek,vagy karácsonyfát állitsanak...:(((((((
Az lesz a karácsonyi ajándékunk a párommal,hogy veszünk fát,meg szeretném megsütni a karácsonyi sütiket...
Sajnos többet nem tudok tenni,mert mi sem állunk túl jól anyagilag..
De azért szeretnénk hogy legalább karácsonykor elfelejtsék kicsit a gondokat...
Értelmes választ várnék...(barmok kiméljenek légyszi)
biztos ügyes leszel
belegyúrod a tésztába a szeretetedet, úgy lesz a legfinomabb :) de tényleg :)
Köszönöm szépen:)
Biztos örülni fognak:)
Ha külön vagy mit idegeskedsz hogy milyen lesz a karácsonyuk??
gondolom nem azért költöztél el 21 évesen mert minden happy volt.
A szülők tudták hogy eljön ez az ünnep.miért nem spóroltak rá?
a gondokat maguknak köszönhetik.hagydd a pics.ba.megérdemlik.
Direkt kértem hogy barmok kiméljenek!!!!!!!!!!!!!!!
Nem azért költöztem el otthonról mert menekültem.Nagyon jó gyerekkorom volt,mindent megkaptam.
Azért jöttem el,mert szeretjük egymást a párommal,és meg akartuk próbálni milyen külön.Hisz ez az élet rendje..
A szüleim meg nem trógerok,4 gyereket felneveltek..
Arról senki nem tehet,hogy történtek dolgok..
Anyukám az asztmás 10 éves öcsémmel van otthon.
Apukámnak42 évesen 22év munkaviszonya van.Sajnos beteg lett(tüdőembólia,trombózis,jövőre protézist kap a térdébe).És ezek a betegségek nem a f@szveréstől vannak.Elhiheted..Igen volt tartalékuk,de a pl a gyógyszer sem éppen egy-két ft.
Sajnállak,hogy te igy gondolod a dolgokat!!!!!!!!
EZZEL KIÁLLÍTOTTAD A SZEGÉNYSÉGI,ÉS A TAPLÓSÁGI BIZONYÍTVÁNYODAT!!!!!!!
13:53 kiütötte nálam a biztosítékot. Kedves Kérdező! Ne törődj az ilyen kérgeslelkű fogyatékosokkal!
A legszebb ajándékot választottad a szüleidnek, biztosan nagyon fognak örülni.
Azt javaslom, hogy írd össze, milyen sütiket szeretnél pontosan sütni, válaszd ki a recepteket és papíron összesítsd a hozzávalókat. Így biztosan minden rákerül a bevásárlólistádra. Ha valami még kell (pl. úgy látod, hogy még egy tepsi süti jó lenne), akkor leugrasz a boltba.
Mivel többféle sütit tervezel, elég mindegyikből egy adagot sütnöd, az egy egész tepsi, sósból kettő is. Akármilyen édesszájúak, 4-5 tepsi süteményt csak nem tudnak felfalni :) ! Egyedül a bejgliből sütnék dupla adagot: fél kilónyi lisztből készíts diósat és fél kilónyiból mákosat, ez elég sok lesz. Bejgli alaptésztának a pozsonyi tésztát ajánlom, könnyű elkészíteni és dolgozni is vele, és finom, omlós marad sütés közben.
Van néhány olyan sütemény, ami nagyon finom, kiadós és kezdő háziasszonyoknak is garantáltan sikerül, a hagyományos karácsonyi édességek mellé keress ezek közül! Pl. kókuszos mézeskocka, linzerfigurák, stb.
Sok sikert a sütögetéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!