Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kislányom első szülinapjára...

Kislányom első szülinapjára malacot szeretnénk sütni egészben és úgy néz ki hogy kemencébe! Van valakinek valami jó ötlete hogy hogyan készítsük el hogy tuti fincsi legyen?

Figyelt kérdés
Sütőben való sütési praktika is érdekel!Mennyi ideig süssük,mivel fűszerezzük stb.Még soha nem csináltam ilyet ugyhogy várom mindenki olyan segítségét akinek van egy picike jártassága is benne.
2010. nov. 21. 11:52
1 2 3
 21/30 bénabéla11 ***** válasza:

na !

mi sokszor csinálunk kemencében malacot...vagyis apám csinálja, de nem nagy dolog...mi rács nélkül csináljuk...meg pezsgő meg mittom én mi nélkül...olyan mint a sütő...ez a sörös dolog is csak receptfüggő...vedd úhy mintha a sütőben csinálnád...

a lényeg hogy izzó parázs kell neki...és néha vedd ki és locsold meg a saját levével...

igazából az a fura h leirtad hogy kinek csinálod...ha elhagytad volna senki nem kötött volna bele...még jó hogy egy egyéves gyerek szülinapján nem neki csinálsz kaját és nem körülötte forog a buli...le se szarja...amugy is körülötte forog a világ minden nap:D szóval csak egyétek azt a malcot...imádom mikor ropogós a bőre...hmmm...jaj de jó lenne most is enni!

amugy milyen lenne már egy egész 3mázsás kocát betenni a kemencébe...még jó hogy oda a malacot tesszük...a húsa is puhább, nagyon-nagyon finom...

a többieket meg szard má le:D nem kell ilyeneken felkapni a vizet...nem is értem h egy vega minek ir be ilyen jellegű kérdésekre...én sem irok be máshova hogy fúj zöldség...hihetetlen...ez olyan mint ha egy homoszexuális beirna egy heteró kérdésre, hogy fúj vagina...

2010. nov. 21. 13:36
 22/30 A kérdező kommentje:
Akkor szétdarabolva sütöm jóóóóóó???????
2010. nov. 21. 13:37
 23/30 anonim ***** válasza:
13 22-vel értek én is egyet. jó szórakozást:))
2010. nov. 21. 13:37
 24/30 anonim ***** válasza:
49%
A torta aranyos, az legalább tényleg a gyereknek szól. Elég giccses, de a stílusod alapján illik hozzátok.
2010. nov. 21. 13:52
 25/30 A kérdező kommentje:
VÉGRE!!!!!Azért látom vannak akik mellém állnak!Köszönöm a recept taktikát,ötletet!
2010. nov. 21. 13:53
 26/30 anonim ***** válasza:
75%

úristen, imádom a tortát!! :)) irigylem a kislányt, pedig én már 21 vagyok.. :)

a malac meg nagycsaládi összejövetelre tökéletes, a gyereket úgysem az fogja érdekelni, hanem a torta és az ajándékok, na meg hogy ő lesz a világ közepe.

2010. nov. 21. 14:03
 27/30 anonim ***** válasza:
75%
Én se értem miért akadnak ennyien ki, a malac gondolom nem a lányodnak lesz,hanem a vendégeknek akik jönnek...
2010. nov. 21. 17:40
 28/30 A kérdező kommentje:
Hát igen....a vendégeknek szántam a malacot!!!A gyerekeknek pipihusit akarok sütni!:)
2010. nov. 21. 20:51
 29/30 anonim ***** válasza:

süsd nyugodtan egybe a malacot,1 éves babát még nem érinti rosszul,meg nem is kell belőle vegát nevelni

a torta szép (jó sok fényképet kell csinálni,ha nagyobb lesz fog neki tetszeni)

2010. nov. 22. 09:08
 30/30 A kérdező kommentje:
Köszi!Én is úgy gondolom,hogy nem a malaccal fog foglalkozni és nem hiszem hogy emiatt majd rémálmai lennének hogy egybe látott egy sült malacot!Képet viszont tényleg rengeteget akarok csinálni.Mégis csak az első szülinap!!!!
2010. nov. 22. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!