Kislányom első szülinapjára malacot szeretnénk sütni egészben és úgy néz ki hogy kemencébe! Van valakinek valami jó ötlete hogy hogyan készítsük el hogy tuti fincsi legyen?
na !
mi sokszor csinálunk kemencében malacot...vagyis apám csinálja, de nem nagy dolog...mi rács nélkül csináljuk...meg pezsgő meg mittom én mi nélkül...olyan mint a sütő...ez a sörös dolog is csak receptfüggő...vedd úhy mintha a sütőben csinálnád...
a lényeg hogy izzó parázs kell neki...és néha vedd ki és locsold meg a saját levével...
igazából az a fura h leirtad hogy kinek csinálod...ha elhagytad volna senki nem kötött volna bele...még jó hogy egy egyéves gyerek szülinapján nem neki csinálsz kaját és nem körülötte forog a buli...le se szarja...amugy is körülötte forog a világ minden nap:D szóval csak egyétek azt a malcot...imádom mikor ropogós a bőre...hmmm...jaj de jó lenne most is enni!
amugy milyen lenne már egy egész 3mázsás kocát betenni a kemencébe...még jó hogy oda a malacot tesszük...a húsa is puhább, nagyon-nagyon finom...
a többieket meg szard má le:D nem kell ilyeneken felkapni a vizet...nem is értem h egy vega minek ir be ilyen jellegű kérdésekre...én sem irok be máshova hogy fúj zöldség...hihetetlen...ez olyan mint ha egy homoszexuális beirna egy heteró kérdésre, hogy fúj vagina...
úristen, imádom a tortát!! :)) irigylem a kislányt, pedig én már 21 vagyok.. :)
a malac meg nagycsaládi összejövetelre tökéletes, a gyereket úgysem az fogja érdekelni, hanem a torta és az ajándékok, na meg hogy ő lesz a világ közepe.
süsd nyugodtan egybe a malacot,1 éves babát még nem érinti rosszul,meg nem is kell belőle vegát nevelni
a torta szép (jó sok fényképet kell csinálni,ha nagyobb lesz fog neki tetszeni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!