Kislányom első szülinapjára malacot szeretnénk sütni egészben és úgy néz ki hogy kemencébe! Van valakinek valami jó ötlete hogy hogyan készítsük el hogy tuti fincsi legyen?
Figyelt kérdés
Sütőben való sütési praktika is érdekel!Mennyi ideig süssük,mivel fűszerezzük stb.Még soha nem csináltam ilyet ugyhogy várom mindenki olyan segítségét akinek van egy picike jártassága is benne.2010. nov. 21. 11:52
11/30 anonim válasza:
Szia! Hát ez az egész malac szerinem is picit furcsa egy egy éves kislány szülinapjára. A kisfiam tavaly decemberben volt egy éves, szerintem nagyon megijedt volna ha egyszercsak beviszünk egy "döglött" malacot. ( már bocs) Ti nem szoktatok állatos könyveket nézegetni vele, amibe malac van? Szerinted mi fog ezek után eszébe jutni ha malacot lát? Na mindegy lehet én vagyok maradi, de nekünk aznap az volt a legfontosabb, hogy a babánk jól érezze magát, és olyanokat főztem ami neki való étel.
12/30 anonim válasza:
Helyesírás úgy látom nem igazán megy,ugye?!
13/30 A kérdező kommentje:
Pfuuuu....ugy látom nagy vihart kavartam ezzel a kérdéssel....vegyétek úgy hogy fel sem tettem a kérdést!!!!Ezek szerint töltött pipit sem csinálhatnék egészbe,mert ugyebár azt is látja a könyvekben nem???Sőőőőt úgy még a feje is hiányzik a pipinek!!!
2010. nov. 21. 13:02
14/30 anonim válasza:
VEegul is, itt a felnottek mulatnak, esznek-isznak, nem az egy eves baba. Semmi kulonos. Mindenhol igy szokott lenni.
15/30 A kérdező kommentje:
13:00-as!Mi a baj a helyesírással?Te még semmit nem gépeltél mellé mi????Amúgy nem a helyesírásról kérdeztem szerintem!Ha nem tudod értelmezni a kérdést,akkor inkább ne is írj!
2010. nov. 21. 13:06
16/30 A kérdező kommentje:
Különben meg amennyit a gyerek megeszik az nem sok!A felnőttek viszont annál többet esznek vagy nem?A gyerek nem a kajával fog úgysem foglalkozni hanem azzal hogy sokan lesznek körülötte és mindenki vele fog foglalkozni,ami szerintem nagyobb öröm lesz neki mint az hogy mi kerül az asztalra!
2010. nov. 21. 13:11
17/30 anonim válasza:
"Te talán nem eszel husit????"
Nem eszem, eltaláltad.
Az a te dolgod, hogy mire neveled a gyerekedet, engem nem zavar, ha ő majd szeretne húst enni, szívesen meg is csinálom neki. De nem olyat, ami egyben szembenéz. De arra biztosan megtanítom, hogy nem husi és fincsi, hanem hús és finom. Tuti fincsi husi...:DDDD
Azt nem értem minek ekkora felhajtás, hogy egész malac, amikor ez nem is a gyerekről szól még.
18/30 A kérdező kommentje:
Hát ha még tudnátok milyen vagány lesz a tortája!!!!Ha megakarjátok nézni [link] és ha jól emlékszem a 7.kép/micimackós/
2010. nov. 21. 13:30
19/30 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó válaszoló!!!!Szép napot neked!
2010. nov. 21. 13:31
20/30 anonim válasza:
A torta tetszik, biztos sikere lesz.
Én nem vagyok álszent, és vega sem. Imádom a húst, de egybesült malacot én sem csinálnék az 1 éves gyerek szülinapjára. Persze "izlések és pofonok különbözőek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!