Hogy mérjem ki a harminc dkg-ot? ,
Figyelt kérdés
palacsintát szeretnék sütnimeglepinek, nincs illetve nem találok mérleget =(nem otthon vagyok).2009. jan. 9. 11:49
1/4 anonim válasza:
HA három egyforma bögrébe szétöntesz egy kiló lisztet kb 33 dkg-os adahokat fogsz kapni! s az a plusz 3 dkg nagyon kevés...
Jó sütést!
2/4 anonim válasza:
ha van, a klasszikus üveg kávéspohárral is kimérheted, az 1 decis. 3szor öntsd tele, de ne fullig, kb 1 centit hagyj le a teletejéről :D
3/4 anonim válasza:
Esetleg 15 csapott evőkanál liszt az is annyi.Nekem sincs mérlegem.Én így szoktam.1 csapott evőkanál az kb 2deka.
4/4 anonim válasza:
Palacsintához felesleges méregetni. Annyi lisztet rakjál bele, hogy elég sűrű legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!