Fondant alá burkolhatok növényi “tejszínnel”?
Figyelt kérdés
Gondolok itt Hulalara, mandula “tejszín”re.
Ha nem, akkor ugyanitt keresek bevált, tejmentes burkolókrémet.
Köszönöm
jan. 24. 11:52
1/3 anonim válasza:
burkolhatsz, csak célszerű jó kemény habbá verni
2/3 anonim válasza:
Cukrászok nem szoktak mert elcsúszik a fondant, marcipán.
Csak nagyon vékonyan szerintem.
3/3 A kérdező kommentje:
Igazából csak a felület kiegyenlítésének a céljából szeretném lekenni valamivel.
jan. 24. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!