Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Krumpli főzelékbe szoktatok...

Krumpli főzelékbe szoktatok tenni hagymát?

Figyelt kérdés

jan. 16. 11:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Kelleni nem kell, de lehet, és finomabb tőle. De mint írták, ízlések...
jan. 16. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy melyiket főzöm a több kedvencem közül.

Csak két példa:

Az egyik a paradicsomos krumplifőzelék, csak vízben főzöm a krumplit, babérlevéllel, majd paradicsomlével és rántással és egy kis habarással sűrítem, semmi hagyma.

A másik, mikor kb. paprikás krumpli alapon pirospaprikás-hagymás alapot készítek, ebbe a krumpli, majd víz és habarás. Tehát ebben vagy hagyma.

jan. 16. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én gulyáskrémet használok a rántással, egyébként alapvetően hagymás rántással készülne. Nem habarom, utólag tálaláshoz kerül hozzá tejföl.
jan. 16. 20:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

OFF:

na ez a kaja, amit nem értek. ezért utálják a gyerekek a menzát.. meg kell enni, de közbe jön vissza hányásként, mert annyira undorító, de be kell tömnöd, mert a tanító néni azt mondja.. nem kell krumplifőzeléket csinálni, és akkor nem kell bele hagyma se.


amúgy is tele van cukorral (keményítő), nincs semmi fehérjetartalma, nagyon egészségtelen étel.

jan. 18. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/21 anonim ***** válasza:

Még hogy undorító a krumplifőzelék?

Finom és változatosan készíthető.

A hagyma nélküli változatok nem egyfajta kompromisszumként hagyják el a hagymát, hanem egyszerűen nem kell bele hagyma.

jan. 18. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/21 A kérdező kommentje:

Na épp ezért kérdeztem mert ahány ház annyi szokás...


Néztem recepteket, és van aki tesz, van aki nem.

Én tettem bele, csak jobb lehet(gondoltam) megdinszteltem és tettem rá kevés piros paprikát, de nem sokat mint pörköltbe.

Szerintem jólett nekem jó volt, meg aki ette annak is.


Amúgy 33/F vagyok és rájöttem hogy még az egyszerű kajáknál is van "vita".

Azért kérdeztem.

jan. 22. 14:24
 17/21 anonim ***** válasza:

14~

Pff! Ne játszd magadat olyanra, amit nem értesz! Plusz ne hülyítsd így a népet, köszönjük! Fehér liszttel és zsiradékkal lehetne vitatkozni, de még úgy is meg lehet oldani pozitívabb eredményt! Teszem azt: kevés olaj és durum vagy barna liszt. 16 kilós fogyásom alatt hetente kétszer rántásos főzeléket ettem!

tegnap 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/21 anonim ***** válasza:
Egyébként eredetileg kéne bele hagyma, ahogyan minden főzelékbe. Csak vannak helyettesítő-egyszerűsítő módszerek is, amit én is használok mindenhez. (Egyedül krumplis tészta nem működött még.)
tegnap 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/21 anonim ***** válasza:
Miért kellene minden főzelékbe eredetileg hagyma? (Pl. zöldborsófőzelék)
ma 01:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/21 anonim ***** válasza:

#19

Mindig hagymás alappal csinálom a zöldborsót is. Meg így belegondolva minden más főzeléket is.

ma 05:38
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!