Zabpehelyből készített keksz, vagy sütemény alapreceptet tudnátok írni?
Figyelt kérdés
Interneten keresgéltem, de számomra furcsa, hogy az eddigiek közül egyikben sem írtak semmi folyadékot bele. Csak tojást meg cukrot ami a nedves hozzávaló lehet. Jó ez így? Mitől fog akkor megpuhulni a zabpehely? Vajat is csak olyanhoz írtak amibe már liszt is megy.dec. 31. 12:06
1/3 anonim válasza:
Kollégáknak sütöttem minden mentes zabpehely kekszet összejövetelre, érett banán, zabpehely, és cukrozatlan kakaópor. Teljesen puha lett, és finom. (mármint ahhoz mérten, hogy ilyen minimalista összetételű).
2/3 anonim válasza:
Sajttorta alapnak szoktam,annyi nedvességet szív fel.
3/3 A kérdező kommentje:
Megcsináltam, és tényleg, nem kell bele semmi. :) Hasonlót csináltam mint #1 írtál, banánosat. De azért két tojást biztos ami biztos, raktam bele. :) Nagyon jó lett, meglepő, hogy tényleg nem kíván semmi folyadékot.
Köszönöm a válaszaitokat!
dec. 31. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!