Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zabpehelyből készített keksz,...

Zabpehelyből készített keksz, vagy sütemény alapreceptet tudnátok írni?

Figyelt kérdés
Interneten keresgéltem, de számomra furcsa, hogy az eddigiek közül egyikben sem írtak semmi folyadékot bele. Csak tojást meg cukrot ami a nedves hozzávaló lehet. Jó ez így? Mitől fog akkor megpuhulni a zabpehely? Vajat is csak olyanhoz írtak amibe már liszt is megy.

dec. 31. 12:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Kollégáknak sütöttem minden mentes zabpehely kekszet összejövetelre, érett banán, zabpehely, és cukrozatlan kakaópor. Teljesen puha lett, és finom. (mármint ahhoz mérten, hogy ilyen minimalista összetételű).
dec. 31. 12:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajttorta alapnak szoktam,annyi nedvességet szív fel.
dec. 31. 14:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Megcsináltam, és tényleg, nem kell bele semmi. :) Hasonlót csináltam mint #1 írtál, banánosat. De azért két tojást biztos ami biztos, raktam bele. :) Nagyon jó lett, meglepő, hogy tényleg nem kíván semmi folyadékot.

Köszönöm a válaszaitokat!

dec. 31. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!