Akik rendszeresen rendelnek heti menüket, ott minden nap valami húsos ételt lehet?
Kiváncsiságból nézegettem rendelös oldalakat (csak egész heti menüsor érdekes), és meglepödve tapasztaltam, minden nap hús van.
Olyan nincs, ahol egy héten legalább 2-3-4 nap húsmentes lehetöség van?
Meg egy plusz kérdés: mennyibe kerül heti menü esetében a napi vagy a heti étel?
Vagy a leves húsos és a második nem,van ahol csak egyfajta menü van.
Vannak speciális vegetáriánus éttermek ott van hús nélküli.
Nem egészen így értettem, nálunk a családban mindig úgy volt, hogy hetente két-három napon semmiféle hús nem volt ebédkor, és csak három nap volt húsos étel a vasásnap mellett.
Ami nekem nem passzol, hogy ha heti menüt rendelnék, akkor vagy minden nap van hús, vagy egyik nap sem.
Számomra érthetetlen, az emberek ennyire ragaszkodnak a mindennapi húshoz?
A másik kérdésem az ár volt, arra is legyenek szívesek válaszolni valakik.
A mennyibe kerülre azért nem tudunk válaszolni, mert más a helyzet egy miskolci kifőzdében,ahonnan mindennap dönthetsz úgy, hogy ma kérsz vagy nem, vagy egy pesti csak előre egész hétre rendelhető nagyüzemi konyhán.
Az utóbbi 3-4000 körül jön ki egy két fogásos ebéd, és még mindig sokan fagyasztott állapotban küldik. A kifőzde menüje friss, meleg, lehet olcsóbb, de a minőség nem biztos, hogy annyira jó.
A napi menüben mindig van hús és mentes választék, szíved joga mikor, melyiket kéred.
Azért mert minden nap van húsos, nem kell azt enni.
A mennyire kerül tényleg érdekel, esetleg megjegyezve, honnan rendelik, mindegy, hogy honnan és mit.
Sok helyen egyébként csak egy menüsor van, és az mindig húsos, de mindegy.
Nálunk két értékelhető étterem van, leves + 3 választható főétel egységesen 800+1500-2000ig, a csomagolás, szállítás + 200-400.
Volt két egész hétre előre befizethető kifőzde saját ételhordóba hozzák (egy csere szettet mindig elvisznek másnapra), az 5 nap kb 7500re jött ki (leves + 2 féle választható főétel), egyik rosszabb volt, mint a másik.
Volt egy menüzős étterem, fixen 1500a napi menü, az hamar bezárta kapuit, ehetetlen, mindig késtek.
Egy jó van autópálya mellett, napi menü 2200-2500 körül van(ott a legjobb a kaja egyébként) , de ő nem szállít házhoz.
Ritkán rendelek, de nem úgy választok, hogy hús nem hús, hanem éppen melyiket szeretem a legjobban az aznapi kínálatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!