Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit egyek ha vegan sem akarok...

Mit egyek ha vegan sem akarok lenni?

Figyelt kérdés

Nem szeretem a halat,tofut,húsokat.

Milyen kajákat ehetek így?

dec. 17. 08:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A nyers húsból készült kajákat nem akarom enni. Csak nem tudom akkor mit egyek
dec. 17. 16:01
 12/19 anonim ***** válasza:
90%

????

Az emberek túlnyomó többsége nem eszik nyers húsos ételeket.

Vagy arra gondolsz hogy a nyers hús van megsütve? Vagy hogy merül fel egyáltalán a nyers hús? Nem értelek. :D

dec. 17. 16:31
 13/19 kutyafule4 válasza:
76%
Akkor vadásszál megfőtten rohangáló őzekre meg nyulakra a prérin, azok nem nyersek te holdkóros.
dec. 17. 16:31
 14/19 A nagy Levin ***** válasza:
100%
#11 minden húsétel nyers húsból készül. A szalámi, kolbász is. Ha nem akarsz ilyet enni, egyél zöldségféléket, tejtermékeket, gabonafélékből készült ételeket.
dec. 17. 18:53
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Lecsó kolbásszal

Rántott szalámi/ rántott virsli/ rántott zöldségek

Csinálhatsz falafel golyókat csicseriborsóból

Lencsefőzelék igazi és jó fehérje forrás.

dec. 17. 20:03
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Rántott sajt, de ezen kívül mást nem tudok felhozni, a többi nyers húst neked kell feldolgoznod de egyébként nem értem a dolgot, a virsli, szalámit is nyers húsból dolgozzák fel az üzemek, ez olyan mint amikor anyukád fasirtot süt otthon. ő dolgozza fel a nyers húst nem az üzem, vagy kolbászt tölt otthon ha van disznótok.
dec. 17. 20:05
 17/19 anonim ***** válasza:
A kolbász "nyersebb", mint a sült csirke. Amúgy egyél, amit szeretsz. Ha nem szereted a sült/főtt húst, ne egyed. A fehérje benne van a tojásban, tejtermékekben, ha azt eszel plusz zöldség-gyümölcs, akkor már jó.
dec. 18. 13:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg inkább akarj vegán lenni. Sokkal jobb lesz neked is, a környezetnek is, az állatoknak is.
dec. 22. 22:03
 19/19 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem a tofut és a húst. Halból van amit igen. Tudsz enni igazából bármi mást. Tészta ételek, rántott zöldség, karfiol/gomba/tojás/cukkini paprikás, mindenféle leves amiben nincs hús vagy hal, tojás, vegán csilis bab (hús helyett lencse), grillezett camambert rizzsel, szendvicsbe tehetsz vajat/sajtkrémet/humuszt, sajtot, nyers zöldséget. Ez csak pár példa, de végtelen a kínálat, ha csak a húst, halat és tofut nem szereted.

Felcímkézni sem kell magad. Én nem is nevezem meg az étkezési szokásaimat. Szinte semennyi húst nem szeretek, de ha valamiért nincs más és éppen jól van elkészítve (számomra finoman), akkor eszem. Úgyhogy vega nem vagyok, de nagy húsevő sem.

dec. 26. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!