Mit egyek ha vegan sem akarok lenni?
Nem szeretem a halat,tofut,húsokat.
Milyen kajákat ehetek így?
????
Az emberek túlnyomó többsége nem eszik nyers húsos ételeket.
Vagy arra gondolsz hogy a nyers hús van megsütve? Vagy hogy merül fel egyáltalán a nyers hús? Nem értelek. :D
Lecsó kolbásszal
Rántott szalámi/ rántott virsli/ rántott zöldségek
Csinálhatsz falafel golyókat csicseriborsóból
Lencsefőzelék igazi és jó fehérje forrás.
Én sem szeretem a tofut és a húst. Halból van amit igen. Tudsz enni igazából bármi mást. Tészta ételek, rántott zöldség, karfiol/gomba/tojás/cukkini paprikás, mindenféle leves amiben nincs hús vagy hal, tojás, vegán csilis bab (hús helyett lencse), grillezett camambert rizzsel, szendvicsbe tehetsz vajat/sajtkrémet/humuszt, sajtot, nyers zöldséget. Ez csak pár példa, de végtelen a kínálat, ha csak a húst, halat és tofut nem szereted.
Felcímkézni sem kell magad. Én nem is nevezem meg az étkezési szokásaimat. Szinte semennyi húst nem szeretek, de ha valamiért nincs más és éppen jól van elkészítve (számomra finoman), akkor eszem. Úgyhogy vega nem vagyok, de nagy húsevő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!