BL-112 félfehér lisztből nem szoktak magában kenyeret sütni? miért nem létezik félfehér kenyér?
Figyelt kérdés
ez az alapanyaga a félbarnának 85%-ban, azt írják középtájt van a sima fehér BL-55 és a teljes kiőrlésű liszt között, ehhez adnak 15% rozslisztet így lesz félbarna kenyér. magában az elsőből hogyhogy nem, túl minimális lenne a különbség a sima fehér és ez között és nem érné meg értékesíteni?ma 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!