Ránott sajtot szerenték csinálni! Mi a legbiztosabb eljárás, hogy ne follyon ki?
Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 16:50
1/8 anonim válasza:
Dupla vagy tripla panír és a megfelelő sajt fajta.
Pontosan nem tudom ,hogy melyik fajta a jó.
2/8 anonim válasza:
Dupla panírral készítem, tehát először liszt, tojás, zsemlemorzsa, majd tojás, és zsemlemorzsa.
3/8 anonim válasza:
Én is dupla panirral készitem, de nem forró olajba teszem, hanem teflon serpenyőbe vajat teszek, erre a sajtot, és lefedem. Nézegetem, közepes lángon párolom-sütöm, egy idő után megforditom, és amikor megsül mindkét oldala, felpúposodik, kész is, és nem folyik ki.
Még a fiam is meg tudja igy csinálni. :-) , főzőtudomány nélkül.
4/8 anonim válasza:
Én is dupla panírral készítem, de a lisztbe csak egyszer forgatom, így nem lesz annyira vastag. DE utána még egy fél órára beteszem a mélyhűtőbe, így már biztosan nem fog kifolyni.
5/8 anonim válasza:
Én is dupla panír+mélyhűtő és utána sütöm.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Holnap kiderül!
2010. nov. 6. 17:59
7/8 bumbi02 válasza:
dupla panir bőven elég, esetleg ha camembert-t sütsz félbe vágod a kocka camambert-t és dughatsz a belsejébe egy diót, vagy vmi kicsi aszalt gyümölcsöt és ugy panirozhatod dupla panirral:9
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! Megcsináltam, dupla panirral + lefagyasztással! Tökéletes lett, egy csepp sem folyt ki!
F
2010. nov. 7. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!