Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kacsamájat szabad-e fagyasztan...

Kacsamájat szabad-e fagyasztani? Valakinek van vele tapasztalata?

Figyelt kérdés

Kaptam egy jókora darabot, de én nem nagyon vagyok oda érte. Eltenném inkább karácsonyra, villantani a családnak 😉

Már ha lehet ilyet. Minden cikk a neten mást ír erről a témáról…


nov. 30. 05:09
 1/3 anonim ***** válasza:
29%

Az a baj a fagyasztásával, hogy elég vizes. Amikor otthon fagyasztod sima hűtővel akkor lassan fagy meg, nagy jégkristályok képződnek amik átszúrják a sejtfalakat és jóval nagyobb a vízveszteség, szerkezeti romlás mint az ipari gyorsfagyasztás esetén. Ettől függetlenül nem tilos lefagyasztani, szokták is, csak kiolvasztás után gyengébb minőség lesz.

Ha nekem kéne... szerintem elkészíteném és a készen fagyasztanám le, pl. zsírban, vákuumolva... :)

nov. 30. 06:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
45%

Semmi baja sem lesz, nyugdotran fagyaszd le. Ha sütni akarod, fagyosan kezdd el, akkor nem lesz semmi eltérés a frisshez képest.

(Az elsö meg monden fagyasztós kérdésre ilyen ostobaságokat ír, ne vedd figyelembe)

nov. 30. 07:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Sokan fagyasztják és nem lesz számottevő a minőség romlás.
dec. 1. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!