Ha résnyire nyitva maradt a hűtőm (sajnos) közel 16 órára, akkor a benne lévő ételek mind kukák? Többi lenn!
Hála Istennek nem volt benne sok minden, de amit nagyon sajnálnék kidobni az a tegnap főzött kaja. Paradicsomszósszal főztem össze zöldségeket (babot, kukoricát) és tettem hozzá egy kisebb konzerv tonhalat. Ezt mind összerottyantottam és kis idő után ment is a hűtőbe. Ez volt tegnap délután, és utána elmentem egy barátnőmhöz, nála is aludtam. Ma reggel, amikor hazajöttem vettem észre sajnos, hogy a hűtő valahogyan résnyire csak, de nyitva maradt... Ez majdnem 16 óra lehetett így. Kidobjam a kaját? Mit csináljak vele? Ha újraforralom kvázi tűzhelyen az nem sterilizálja esetleg?
Köszönöm a hozzászólásokat!
Vélhetően többet fogyasztott a hűtőd - gyakrabban bekapcsolt. Azt látod biztosan, hogy megfolyt-e az oldala (belül), a kaják vizesek, vagy csak kevésbé hidegek?!
Én mondjuk nem hinném, hogy bárminek is lett baja ennyitől...
Akkor sem lenne semmi baja, ha nem is raktad volna a hűtőbe.
Hacsak nem volt harminc fok a konyhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!