Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tudok venni 8000(5500)fori...

Mit tudok venni 8000(5500)forintból a hétre?

Figyelt kérdés

Tudom nagyon necces,a hétre kéne a kaját megoldanom 8000 forintból,a lényeg hogy olcsó és sok legyen.

Reggelim és ebédem általában 2-2 zsemle szokott lenni,este meló után szoktam főtt kaját enni. Ha beleszámolom hogy a 20zsemle 1500 kb+a felvágott bele(1kg s budget)+1000ft csak 5500 marad egy heti főtt kajára vacsira.

Valami tésztás ételre gondoltam,1kg teszta 1000 ft es meg van 4500 valamire,de nem tudom mit lehetne venni hozzá

nov. 1. 20:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mert itt 2-3x ugy lehet keresni mint lent,az előző albit a tulaj eladta és az új tulajdonosnak nem kell albérlő ezért kellett másikat kivennem
nov. 2. 11:23
 12/14 1112 ***** válasza:
Egy zacskó extrudált kukoricapehely 2 étkezésre elegendő tud lenni. Nekem legalábbis. Én 174 centis, 70 kilós nő vagyok. Ha nagyon nincs pénzed, a kukoricapelyhet pl tudom ajánlani. Én volt amikor ezt ebédeltem, nassolni is kiváló. :)
nov. 2. 11:28
 13/14 anonim ***** válasza:
36%

"Mert itt 2-3x ugy lehet keresni mint lent"

Azért van 8000 forintod egy hétre kajára...?

nov. 2. 11:30
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem azért van,leírtam miért van csak ennyim,új albérlet ami közel 1.000.000 kiadás volt a költöztetővel mindennel együtt +az autó is tönkre ment ami másik 110.000 volt. De kétlem hogy be kéne számolnom az anyagi helyzetemről egy anonim akárkinek is. Segítséget kértem nem pofázást 😁

De velet ellentétben mindenki nagyon jó ötleteket adott és köszönöm szépen

nov. 3. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!