Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csíphet-e a keményítő?

WhiteS kérdése:

Csíphet-e a keményítő?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Sütöttem egy kakaós kekszet az összetevők: tojás,keményítő,olaj,sütőpor,cukor, vaníliás cukor, só,reszelt narancshéj,kakaópor.

Ízre nagyon finom ,viszont brutálisan csípí az ember nyelvét így végül ehetetlen . A kérdésem az lenne vajon mitől csíphet? És nem, nem kevertem össze semmilyen alapanyaggal, két adag készült a második is csíp. A keményítő nagyobb arányban van a liszttel így arra gondoltam talán az okozza ezt a furcsa utóhatást.



okt. 21. 13:51
 1/2 anonim ***** válasza:
73%
A keményítő semmiképpen sem. Narancshéjra gyanakszom. Bár annak sem kellene, de egyszer megkóstoltam egy bontatlan, de régi reszelt citromhéjat. Az csípet. Citrusféle mindkettő.
okt. 21. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
60%

A narancshéj is csiphet de az inkább keserü.

A sütőpor csíp ha túl sokat rak az ember.

És néhány vaníliás cukor is csíp

okt. 21. 13:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!