Még ezt találtam, de ezen van egy hópehely minta is:
Igen ezen a kookmutsjesen néztem
De magyarba nem szállít
És amit küldtetek nekem mind ketten annak nem ilyen a kialakítása
Az a lényege hogy üregesen süljön ki piskóta belseje
Igen, én vagyok mind a két küldő.:D
Tudom, hogy nem üreges, csak arra gondoltam, hogy a csillagformába megsütöd a -gondolom- piskótát, és kivájod óvatosan üregesre.
De máshol nem találtam ilyen formákat, csak amiket küldtem.
4# Ja igen tényleg te vagy mind2 már így látom 😄
Hát ha ki vájnám akkor csak pazarolnák meg olyan szép nem lenne :/
#5-ös:Az biztos, hogy nem könnyű kivájni, mondjuk én késsel körbevágnám, és kiskanállal óvatosan kiszedegetném. A sarkoknál meg késsel. Tényleg nem egyszerű, de ha jó a kézügyességed, meg lehet csinálni.
Kérdező: Tetszik nekem is ez a forma, de ha megnézed azt a linket, amit adtam hozzájuk, az oldalon a jobb felső sarokban átállítottam a fizetést, átíródott Euróra és ott a Hongarije felirat. Ha van webkártyád, átraksz rá annyi pénzt, amennyibe kerül, és onnan fizetsz, nem a rendes bankszámládról. Ez egy holland nyelvű oldal, és szerintem nem sokan beszélünk hollandul, a Google translate-ben meg tudod nézni, hogy rendben vannak-e az adataik. Persze még a rendelés előtt.
Itt a Translate, átállítottam neked hollandra.
Mert tegnap tényleg sok helyen nézegettem, de Magyarországon ez a forma most nem elérhető. Mondjuk elképzelhető, hogy karácsony előtt valamelyik nagyobb webáruház behozza.
A 7-es is én voltam.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!