Meg lehet mondani ízről hogy mi van pontosan egy ételben?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok ínyenc ezért nekem csak finom és nem finom lehet a kaja. Van olyan hogy azt érzem hogy egy ételből valami hiányzik de nem tudom megmondani hogy mi. Viszont foglalkoztat hogy vajon ízről meg lehet-e mondani hogy mi van benne. Ha egy levesben vagy egy mártásban van mondjuk 5 fűszer akkor abból mind az 5-öt kiérzik hogy attól olyan finom? Akár így valaki azt is meg tudja mondani hogy mi hiányzik belőlr hogy finomabb legyen?okt. 11. 00:22
2/10 Noren1989 válasza:
Vannak olyan nberek,akik képesek rà, fogalmazzunk úgy.
3/10 anonim válasza:
Van, aki képes erre. Az egyik fiam kifejezetten jó ebben, ha valami ismeretlen ételt készítek, megmondja, miket tettem bele.
Söt egyszer csináltunk egy tesztet. A kertemben rengeteg gyógy-, füszer- és teaanövény van, csináltam neki egy teát 8 féle füszerböl, de úgy, hogy csak a végeredménnyel (a kész teával) találkozott. Amikor elkezdte kóstolgatni, szép lassan felsorolta a benne lévöket egytöl egyig, és egyetlen olyan sem említett, ami nincs benne.
4/10 anonim válasza:
az ételkritikusok, vagy profi szakácsok
5/10 anonim válasza:
Nem csak hogy némelyek azt meg tudják mondani, hogy mi van benne, de az elkészítés pontos módját is. Én nem szeretnék ilyen lenni, talán jobb a boldog tudatlanság...
6/10 anonim válasza:
Ez félig adottság, de félig tanulás is
7/10 anonim válasza:
Ízekben és illatokban is jó vagyok. Fűszereket kiérzem, de a nevüket nem tudom általában :D nem tudok főzni. Viszont mindig kitalálom, hogy mi hiányzik, illetve ha valami lejárt kerül az ételbe, én tudom, mások nem érzik a családban.
8/10 anonim válasza:
"Fűszereket kiérzem, de a nevüket nem tudom általában"
"Mmm, igen, érzem, vannak benne, mmm, fűszerek!"
Zseniális.
10/10 anonim válasza:
8-as: nem arról volt szó, hanem ha van egy csomó füszer, akkor meg tudja hozzá találni azt azt egyet, ami hiányzik belöle, név nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!