Mit kell pontosan mondani ha ezeket az italokat kérem a kocsmában? Eddig még sosem kértem semmit és nem akarom hogy hülyének nézzenek.
Ha vodkanarancsot szeretnék akkor elég azt mondanom vagy kell hogy mekkora vagy milyen arányban? És azt hogy mondom?
És malibu almánál pl hogy van?
Vagy az egyéb koktéloknál
Köszönöm a segítséget ( igen elmúltam 18 keep calm)
elmúltal 18, de képtelen vagy kérni egy vodkanarancsot?
ha nagy vodkával kéred az általában 5 cl, ha kicsivel az 3 cl. Van ahol 4 meg 2 van, de én leggyakrabban az 5-3 felosztással találkozom. Ehhez meg önt annyi narancslevet ami fér a pohárba
5-ös: és veled hogy fordulhat elő, hogy kisbetűvel kezded a mondataidat, miközben naggyal kell? Nem tanítottak meg rá se a szüleid, se a tanáraid?
Van, aki telefonálni nem mer, más meg fél kimenni az utcára. Különbözőek vagyunk, ilyennek kell elfogadni a világot.
Én kérek elnézést hogy feltettem a kérdést. Azt hittem, a gyakori kérdéseknek az a lényege, hogy bármit meg lehet kérdezni, és aki tud, az segít. Ehelyett tele van nagy nulla emberekkel akik minden alkalmat megragadnak arra, hogy a másiknak beszóljanak, lenézzék, és kicikizzék, hogy milyen gáz, hogy ilyet kérdez. Oké hogy magukban ezt gondolják, de miért kell ezt szöveges formában is megjeleníteni? Ettől jobban érzik magukat? Mert az elég elkeserítő.
Ha van egy ilyen platform ahol megtudhatom ezeket a dolgokat, olyanoktól akik tudják, akkor miért ne használnám ki? Na mindegy az is biztos hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy kérdést írtam ki ide. Köszönöm szépen a rendkívül hasznos válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!