Mi az ami a mai világban olcsó és laktató ételnek számít?
Figyelt kérdés
Anyagilag nem állok túl jól és minél olcsobban szeretnék kijönni,de jól is lakni. Tésztás kajáktól 2-3 óráig jól vagyok aztán ugyan úgy éhes leszekszept. 17. 17:14
1/10 anonim válasza:
Virslis rizs, szójás gomba cukinivel és tésztával..
2/10 anonim válasza:
Tojás, csirkehús, különböző zöldségek. Az se jó hosszútávon, ha a legolcsóbbat veszed, egy idő után sok lesz mentálisan, hogy nem jutsz olyanhoz, ami nincs ínyedre. Személyre szabottan válogass.
3/10 anonim válasza:
a lassú felszívódású szénhidrátok, amennyire tudod fehérjével kiegészítve
4/10 anonim válasza:
Az teljesen normális ha egy étkezés után 3 órával éhes vagy.
Amúgy a száraz hüvelyesek. Egyszerre van benuk fehejre szenhidrat es rost.
5/10 anonim válasza:
Sàrgaborso főzelek,zöldbab főzelek, ezek mellé pörkölt alap virslisen.. elég laktató ételek szerintem
6/10 anonim válasza:
Én a hús+krumpli kombót mondanám, engem ezek telítenek el hosszan. A csirkecomb nem annyira drága még. A főzelékektől és éhes maradok, csak akkor telít el ha kenyeret is eszek hozzá. Ami nekem még bejött a tortilla tekercs benne 2 db tükörtojással. Tortilla lapot pedig otthon is lehet csinálni, csak meg kell találni a megfelelő receptet.
7/10 anonim válasza:
Sárgaborsó főzelék babfőzelék
Csirkecomb pörkölt nokedli
Házi pizza bár ez attól is függ mit raksz rá
Nudli lekvàrral
8/10 anonim válasza:
Főzelékek, nálam a leves kiadós, előre bevásárolva csak 1 kiló krumpli vásárlásával sajtos-virslis rakott krumpli, rizs, krumpliból minden egyéb, borsópörkölt.
9/10 anonim válasza:
Itt nagyon jó válaszok vannak
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek..
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__1..
10/10 Katona Dius válasza:
Nálam olcsó vacsimegoldás, hogy főtt rizs (általában van főzve rizs, mert nagyon szeretem, majdnem mindenhez azt használom magamnak köretnek) rá egy (két, ki mennyit szeret) tükörtojás. Egy kis savanyúsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!