Valaki segítene egy receptben?
Kitaláltam hogy "töltött krumplit" szeretnék csinálni viszont a boltba nem volt nagyobb krumpli hogy tölteni tudjam csak ilyen pici krumplikat tudtam venni, se olyan krumpli nem volt amit héjában tudnék sütni.
Na szóval a kérdésem az hogy esetleg olyat lehet csinálni hogy megfogom a krumplit, osszetöröm teszek bele lisztet esetleg tojást vagy vajat vagy valamit és megpróbálok csónakot formálni belőle és azt megtöltöm? Viszont jó lenne ha valaki segítene és elmondaná mit tegyek a tört krumplihoz hogy ne Essen szét ha kiveszem majd a tepsibol vagy sütés közben és jól formalhato legyen?
Köszi a segítséget.
Amit leírtál, az már krumplis pogácsa.
Simán karikázd fel a krumplit tedd rá a tölteléket, tetejére tejföl-sajt.
Ízre szerintem ez fogja leginkább visszaadni a töltött krumpli ízét.
Tojás és liszt elég.
De jobban jarsz azzal amit az egyes ir
Olyat is szoktam csinálni, hogy ha egy ételhez alapból alkalmatlan az alapanyag, akkor nem csinálom azt az ételt.
Senki nem tart fegyvert a fejemhez, hogy márpedig azt kell főzni.
Ha egy erdei gombás bakonyit akarok csinálni, de nincs csak ez a semmi ízű termesztett csiperke, akkor nem csinálok bakonyit.
Vagy ha kocsonya volt betervezve, de olyan undorító mocskos áru volt a hentesnél, hogy ránézésre rosszul voltam tőle, akkor nem csináltam kocsonyát.
Nem szoktam túlbonyolítani az életet.
Az 1-es írt egy alternatív rakott krumplit, amihez apró burgonya is jó.
én biztos, hogy azt csinálnám, nem szívatnám saját magam ilyen extra melókkal.
Kérdező, egyfelől de, hiszen segítettem a receptben: leírtam, hogy felejtsd el. Szívesen.
Másrészt ha már itt tartunk: A kérdésed nem kérdés, hanem kérés, tehát szabálytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!