Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valaki segítene egy receptben?

Valaki segítene egy receptben?

Figyelt kérdés

Kitaláltam hogy "töltött krumplit" szeretnék csinálni viszont a boltba nem volt nagyobb krumpli hogy tölteni tudjam csak ilyen pici krumplikat tudtam venni, se olyan krumpli nem volt amit héjában tudnék sütni.

Na szóval a kérdésem az hogy esetleg olyat lehet csinálni hogy megfogom a krumplit, osszetöröm teszek bele lisztet esetleg tojást vagy vajat vagy valamit és megpróbálok csónakot formálni belőle és azt megtöltöm? Viszont jó lenne ha valaki segítene és elmondaná mit tegyek a tört krumplihoz hogy ne Essen szét ha kiveszem majd a tepsibol vagy sütés közben és jól formalhato legyen?

Köszi a segítséget.

szept. 10. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Amit leírtál, az már krumplis pogácsa.

Simán karikázd fel a krumplit tedd rá a tölteléket, tetejére tejföl-sajt.

Ízre szerintem ez fogja leginkább visszaadni a töltött krumpli ízét.

szept. 10. 11:10
 2/7 anonim ***** válasza:
51%

Tojás és liszt elég.

De jobban jarsz azzal amit az egyes ir

szept. 10. 11:30
 3/7 anonim ***** válasza:
34%
Megfőzöd hajában, megpucolod, forrón összetöröd, kedvelsz bele 1-2 tojást, kevés lisztet (annyit, hogy gyurmázható legyen), fűszerezed, formázod, töltöd, sütöd.
szept. 10. 13:29
 4/7 anonim ***** válasza:
68%

Olyat is szoktam csinálni, hogy ha egy ételhez alapból alkalmatlan az alapanyag, akkor nem csinálom azt az ételt.

Senki nem tart fegyvert a fejemhez, hogy márpedig azt kell főzni.

Ha egy erdei gombás bakonyit akarok csinálni, de nincs csak ez a semmi ízű termesztett csiperke, akkor nem csinálok bakonyit.

Vagy ha kocsonya volt betervezve, de olyan undorító mocskos áru volt a hentesnél, hogy ránézésre rosszul voltam tőle, akkor nem csináltam kocsonyát.

Nem szoktam túlbonyolítani az életet.

Az 1-es írt egy alternatív rakott krumplit, amihez apró burgonya is jó.

én biztos, hogy azt csinálnám, nem szívatnám saját magam ilyen extra melókkal.

szept. 10. 15:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Jólvan utolsó nem ez volt a kérdés :D
szept. 13. 02:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Kérdező, egyfelől de, hiszen segítettem a receptben: leírtam, hogy felejtsd el. Szívesen.

Másrészt ha már itt tartunk: A kérdésed nem kérdés, hanem kérés, tehát szabálytalan.

szept. 13. 07:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Jólvan okostóni feküdj le aludni meg egy kicsit
szept. 13. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!