Hogy készül vajon a receptben a süti?
Itt a kép:
Egyszer ettem, és a vaníliás krém nagyon finom főzött krém volt. De nem tudom megkérdezni a receptet, mert nem tudom kitől van... Okés, hogy a főzött krém akkor liszt meg tej, meg esetleg vaníliás cukor. Meg a vajkrém porcukor meg margarin. Ezeket összekeverem. De a pudingot a maradék tejjel ami az alap receptben van kikell főzni cukorral, és a végén keverem a krémbe? Vagy csak a pudingport adom hozzá.. nem tudom.
Hát igen, kicsit zavaros a leírás. Én hasonlót szoktam tortakrém gyanánt készíteni. Úgy csinálnám a helyedben, hogy összefőzöm a lisztet fél liter tejjel, megfőzném a pudingot a maradék tejjel, 10 dkg cukorral és a pudingporral, és kihabosítanám a margarint 20 dkg porcukorral. Majd ezeket egymással simára keverném, előbb a liszteset a vajassal, és a végén a pudingot. Ennyi tejjel 3 csomag puding nagyon sűrű lesz, attól még nekem hihető, hogy így csinálták. Nyersen nem hagynám benne a pudingport (szerintem érezni lehetne a keményítő ízt), a vajas krémet pedig már biztosan nem szabad melegíteni.
A barna töltelékkel egyébként hogyan kell eljárni, az hova kerül? Nem is írja az összeállításnál. Esetleg kipróbálnám én is :-)
A 3/4liter tejjel megfőzöd a pudingport és ha kihűl robotgéppel hozzáadod a margarint,porcukrot,vaníliáscokrot és habosra kevered
Utána mehet a tészta lapra.
Ha keresnél képet, egyből nem lenne kérdés.
Alul a barna krém, azon a sárga, ami kihűlt puding, kihabosítva vajjal, cukorral.
Kikerestem egy Jugo krémes receptet, ott nem kell főzött krém, és a barna rész receptleírása is benne van.
De ez más, mint a leírt recept.
Találtam még párat, nagyjából mind hasonlóan készül, mint amit belinkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!