Szeretitek a tejszínes krumplipirét, illetve ez mennyire hizlal jobban mint a tejjel készült?
Figyelt kérdés
Tegnap készítettem egy nagy adag pirét (1,5 kg krumpli meghámozva) vajjal és tejszínnel. A pire a zsírtól még sárga lett. De nem rosssz!
Zsíros tejszínt használtam
aug. 29. 07:24
11/24 anonim válasza:
Még sosem ettem tejszínnel, de egyszer megkóstolnám. Mivel a tejszínben több a kalória, így ugyanannyi elkészítve tobbet tartalmaz.
13/24 anonim válasza:
Sosem ettem tejszínnel vagy tejjel készültet
15/24 A kérdező kommentje:
Álljatok meg, 26% volt a tejszín most néztem meg a dobozt a kukaban
aug. 29. 14:28
16/24 A kérdező kommentje:
De akkor is zsíros. Szerintem a 12% os tejszín pont perfekt lett volna
aug. 29. 14:28
18/24 Hova gondolsz válasza:
Kérdező, a gejl szót akkor használjuk, ha valami émelyítő. Ez lehet cukros vagy pl. esetedben túl zsíros.
De ritkábban szokták a "nyálas" filmekre, könyvekre is használni.
A kérdésedre pedig: mi csak tejjel és vajjal készült krumplipürét szoktunk enni, mert azt szeretjük.
19/24 A kérdező kommentje:
Hát azért olyan émelyítően zsíros nem volt, sőt az íze sem volt zsíros, mert a krumpli mindent beszívott, tehát a gejl szó talán mégsem találó. Inkább színre volt sárgább, gondolom a vajtól
aug. 29. 21:31
20/24 A kérdező kommentje:
De kösz a választ
aug. 29. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!