Minden multicooker lassan melegszik fel?
Vettem egy Tefal 1200 W multicookert. Tök jól hangzik, hogy egy leves 8 perc alatt készül el, csak előtte 10 percig melegszik az eszköz.
Nem számítottam erre, de ez így nem annyira tetszik.. Vajon egy magasabb árkategóriás/nagyobb teljesítményű gép gyorsabb lenne?
De basszus elindítok rajta egy 8 perces programot, ami 10 perc melegítéssel indul :( Így egy 8 perces leves igazából 18 perc lesz.
Az enyémen nincs olyan opció, hogy ne melegítsem elő, mert megadom a programot, amit el szeretnék indítani, lezárom és a kijelzőn elindul a betöltés, ami a melegítést jelenti. Ha ez lefutott, utána kezdődik a program.
Benne van a használatijában, hogy előnelegít, majd utána indul a program.
Neked is van? Az nem melegszik ilyen hosszan? Milyen típus?
Nekem ilyenem van: [link]
Nincs benne elomelegites. Mi a jó eget melegítene elo? Főz és kész. De azt se tudom elkepzelni hogy egy leves 8 perc alatt kész legyen. Max paradicsomleves ha csak víz és paradicsom sűrítmeny
Igen, az pont a paradicsomleves receptje volt 😄 jól eltaláltad.
Megnéztem a kézikönyvet, a tied valóban nem írja, hogy várni kellene a felmelegedésre.
Az enyém itt írja, az 57. oldaltól indul és minden módnál szerepel. Pedig ugyanazt tudja, mint a tied.
Lehet, jobban jártam volna egy másik típussal, de kipróbálás után már nem tudom, cserélik-e..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!