Szerintetek a lepattogzott tepsiben szabad még sütni?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, amit olcsón vettem (kínais), és belül fekete bevonata van, de nem olyan, mint a teflon. Hamar felkarcolódnak ezek és alatta ilyen alumínium színű anyag látszik ki. Nem tudom miből lehet, meg, hogy nem-e egészségre káros (pl. kioldódik belőle valami sütéskor).aug. 14. 21:45
11/15 A kérdező kommentje:
Nem zománcos, hanem valami fekete bevonat van rajta.
Nem tudom milyen anyag lehet. És a tepsit sem. Csak azért kérdezem, hátha valaki ért hozzá.
aug. 15. 15:10
12/15 anonim válasza:
Hát az sanszos, hogy teflon, bár így látatlanban nehéz megmondani.
13/15 anonim válasza:
Max. ha kibéleled sütőpapírral vagy alufóliával.
14/15 A kérdező kommentje:
De a valóban teflon serpenyőimnek kemeny bevonata van, ami nem nagyon kopik le. Viszont ezeknek olyan, mintha rá lenne festve egy fekete réteg. Ha lapattal veszek ki belőle süteményt, megkarcolodik. Meg tisztítás közben is jön le.
aug. 15. 20:05
15/15 anonim válasza:
És a fotó? Ez nem a tisztánlátók klubja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!