A bundáskenyérre szoktatok rakni valamit?
Figyelt kérdés
Pl.: sajt, szalámi, fahéj stb.aug. 8. 20:24
11/28 anonim válasza:
19 évig: csakis cukros bundáskenyér + tea. Azután láttam életemben először, hogy valaki felvágottal, sajttal és friss zöldéggel eszi.
Azóta az utóbbit preferálom, de nosztalgiaként néha becsúszik a cukros-bundis.
Amúgy ritkán eszek bundáskenyeret. :)
12/28 A kérdező kommentje:
Én is ritkán eszem, de akkor mindig szeletelt tarját és sajtot teszek rá.
aug. 8. 21:36
14/28 anonim válasza:
Rá semmit sem szoktam tenni, de van hogy eszek hozzá sajtot és/vagy paradicsomot.
15/28 anonim válasza:
Felvagott es sajt, aztan ra meg egy bundas kenyer. Igy lesz belole kiados bundas kenyer szenya.
16/28 anonim válasza:
Töltötten sajttal sonkával :)
Nekem úgy az igazi, a jó töltött bundáskenyér, de a klasszikus az sajttal mindenkép :)
17/28 anonim válasza:
meg akarom egyszer kóstolni lekvárral ahogy amcsiban eszik, de még nem vitt rá a lélek
18/28 anonim válasza:
Citromos tea, ketchup, csípős paprikakrém, sajt, felvágott, paprika, paradicsom, mikor melyiket.
20/28 anonim válasza:
Csípős piros arany pöttyöket. Vagy fokhagymát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!