Múltkor készült Tócsni (lapcsánka)olyan lett mint a biciklibelsőgumi,, mi lett elcseszve?
Figyelt kérdés
aug. 8. 08:23
2/11 anonim válasza:
Túl sokat keverted és/vagy túl sok volt a leve
3/11 anonim válasza:
A recept és a sütési módszer ismeretével könnyebb lenne válaszolni.
5/11 Kései Sirató válasza:
Vagy esetleg az volt a baj, hogy nem volt friss? Te készítetted, vagy büfében vetted? HA vetted, arra az esetre írtam, hogy talán nem volt friss.
6/11 A kérdező kommentje:
Én készítettem, jó alapanyagokból,
Csak valami nem okés lett a végére! 🙃
aug. 8. 08:54
7/11 anonim válasza:
Soha nem ettem még biciklibelsőt, nem mond nekem ez semmit.
Eddig azt hittem, ez az elronthatatlan ételek egyike.
Lereszelem a burgonyát, lisztet keverek hozzá és egy tojást. Pár mozdulat, nem kell kidolgozni. És lehet sütni. Esetleg a levét kinyomkodom, ha túl sokat engedni.
8/11 anonim válasza:
Enm is értem, én még sosem tudtam elcseszni. Mondjuk én sok krumpli és alig egy kis liszttel csinálom, plusz 1 tojás 4-5 szem krumplinként.
Én is a sok lisztre gyanakodnék egyébként.
9/11 anonim válasza:
Ha a krumplit nem csavarod ki eléggé, és emiatt sok lisztet teszel hozzá, és kevés zsiradékban sütöd, akkor elöáll a cipötalp jelleg.
10/11 anonim válasza:
Szerintem is túl sok lisztet tettél bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!