Ha csináltam kovászos uborkát és ma láttam, h nem mindenhol lepi el a viz akkor ki kell öntenem?
Figyelt kérdés
Szoval buborekok vannak az uborkaban, a tetejen sem fedi mar el a kenyeret rendesen, es nehany uborka alatt a levegobu orek miatt nem eri a sos viz (3,5%os)
Nagyon felek a botulizmustol..inkabb kuka vagy csak tulgondolom?
aug. 5. 23:59
1/5 anonim válasza:
A kenyérnek nem muszáj víz alatt lenni, az csak a tejsavas erjedésről gondoskodik (Sőt már ki is veheted belőle). Buborék pedig azért van mert széndioxid képződik... Ez még simán lehet jó
2/5 A kérdező kommentje:
Es ha csak 18 oraja lett csinalva? Az ize meg nem jo, akkor is kivehetem a kenyeret?
aug. 6. 00:31
3/5 anonim válasza:
Nyugodtan kiveheted. Sőt igazából belerakni se muszáj.
4/5 anonim válasza:
Kiveheted a kenyeret es ontsd fel hideg sos vizzel h ellepje.
Egyertelmuen peneszes lesz ha ki kene dobni
5/5 A kérdező kommentje:
Kivettem a kenyeret es a kenyer alatt az uborkat nem fedte el rendesen a sos viz
Felontottem meleg sos vizzel, mivel nem akartam varni h kihuljon.
aug. 6. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!