Miért kell hűtőbe tenni a pácot?
Figyelt kérdés
Egy recept azt írja pácoljam be a húst és tegyem hűtőbe 15 percig, de miért nem állhat hűtés nélkül 15 percet? Finomabb lesz, ha hűtőben pácolódik?júl. 20. 20:58
1/2 anonim válasza:
Kevésbé szaporodnak el a bacik, ha hűtve van. Ökölszabály, hogy nyers húst nem nagyon hagyunk hűtés nélkül akár csak minimálisnál is több ideig.
2/2 anonim válasza:
Igen,15-20 perc kell azért hogy átvegye a fűszereket és a sót a hús
Ha nem akarod ne tedd hűtőbe.
Nem szentírás egy recept.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!