Vett már itt vki MO-n nyers, felhasználásra váró tonhalat? Hol? Mit lehet belőle készíteni? Rántva vagy inkább sütve a legjobb?
Metro-ban van.Rantva semmiféleképen nem ajánlott inkább csak roston és azt sem átsütve mert olyan száraz lesz mint a fűrészpor.
Más opció ha szusiba rakod nyersen.
Esetleg tőjehal volt tonhal nem,csak elnevezésében.
Szocializmusban volt max hekk.
Sushiba (sashimi vagy rizzsel) csak úgy nyersen bele ne rakd! Igen, van ilyen, de az egy külön eljárás, amivel kezelik a kifogás után közvetlenül. Nem kezelnek minden nyers halat így, ez egy drága eljárás, ne vedd természetesnek, hogy nyers maradhat.
Steaknek kisütve fincsi, Az a trükk, max 2 ujj vastag legyen, magas hőfokon csináld, és hogy rá kell tenni a fedõt, így nem szárad ki.
Esetleg kockákra vágni, kisütni, és poke bowlhoz adni? Avokádóval, retekkel, uborkával, reszelt répával, edamame babbal és majonézzel pl?
Wellingtont is lehetne, ha vaskosabb szelet.
Ujjnyi szeletek, forró serpenyő kevéske olajjal.
15 másodperc oldalanként.
Magyarként az a véleményem, a tonhal igencsak túlértékelt élelmiszer.
Vannak sokkal finomabb tengeri halak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!