Grilleztem sertés tarját, de sajnos a közepe még rózsaszín volt kicsit, pedig egy órát sütöttem, valószínűleg nem volt elég hő. A külseje teljesen jó volt, és ettem belőle pár falatot, lehet bajom tőle?
Figyelt kérdés
Este volt és közben kóstoltam.jún. 29. 22:54
1/2 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz, ha nem volt véres.
2/2 anonim válasza:
Egy óra alatt ha konfitálod is átsül.
Ha mégis rózsaszín volt kapott elég hőt.
Nem lesz semmi bajod,nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!