Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Grilleztem sertés tarját, de...

Grilleztem sertés tarját, de sajnos a közepe még rózsaszín volt kicsit, pedig egy órát sütöttem, valószínűleg nem volt elég hő. A külseje teljesen jó volt, és ettem belőle pár falatot, lehet bajom tőle?

Figyelt kérdés
Este volt és közben kóstoltam.
jún. 29. 22:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz, ha nem volt véres.
jún. 30. 00:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Egy óra alatt ha konfitálod is átsül.

Ha mégis rózsaszín volt kapott elég hőt.

Nem lesz semmi bajod,nyugi.

jún. 30. 08:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!