Valakinek van tippje hogy mit rontok el a paradicsomaszószos húsgombócba? Akárhányszor megpróbálkozok vele víz ízű lesz a gombóc
Figyelt kérdés
2024. jún. 26. 20:51
11/23 anonim válasza:
Valószínüleg a húsgombócot nem füszerezed eléggé - amikor összeállítottad, megkóstolod, akkor jó, ha úgy érzed, túl füszeres, ugyanis közben veszít az ízéböl, mert kifö a lébe.
Másrészt ne vízben fözd (vagy ha ragaszkodsz hozzá, az is legyen megfüszerezve!), hanem paradicsomlében, sokkal ízesebb az eredmény.
12/23 anonim válasza:
9-es: nem vetted észre, hogy teljesen másról érdeklödik a kérdezö?
14/23 anonim válasza:
Főzz egy próba gombócot,kóstold meg és tudod még után izesíteni.
15/23 anonim válasza:
Szerintem itt generációs különbségek vannak.
Van az olasz tészta étel meg a szocreál menzás verzió.
Ezek két tök külön műfaj.
16/23 Gál Gábor 2024 válasza:
A húsgombócba csak darált hús kell, még só sem, de a fűszerezés az ízlés kérdése.
17/23 anonim válasza:
HA a húst só nélkül készíted, akkor tényleg ehetetlen lesz!
18/23 Gál Gábor 2024 válasza:
ma 17:20
Már miért lenne ehetetlen?
19/23 anonim válasza:
Mert íztelen. Mellesleg a kérdezönek is ez a problémája!
20/23 Gál Gábor 2024 válasza:
ma 17:52
Nem az, húsízű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!