Csukát egyben érdemes sütni, vagy felszeletelve?
Figyelt kérdés
Fogtam ma egy 45 centi hosszú egy kiló körüli csukát.
Csukát még nem sütöttem soha. Érdemes felszeletelni, vagy egyben is átsül rendesen a tepsiben? További elkészítési ötleteket is szívesen vennék! :)
2010. okt. 30. 21:28
1/1 anonim válasza:
a csukát vágd négy felé tegyél rá citromos mártást ha akarsz úgy jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!