Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Töltött szőlőlevél az finom?...

Töltött szőlőlevél az finom? Vagyis milyen ízű? És hogyan célszerű elkészíteni?

Figyelt kérdés
Mekkora levelek kellenek hozzá? És hogyan, S mint célszerű csinálni?

jún. 16. 00:17
 1/3 anonim válasza:
Lehet itthon is kapni nagyobb boltokban konzervként. Rizzsel van töltve,nagyon finom köret. Érdemes talán ezt kipróbálni főzicskézés előtt.
jún. 16. 22:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Gyermekkoromban sokszor csinált nagymamám un."töltikét" szőlőlevélben. Rizses, borsos darálthús volt beletöltve, majd tejföllel ettük, mint a töltöttkáposztát. Annyira nem szerettem gyerekként, manapság meg már nem csinálunk ilyesmit.

A görögöknek van valami ilyesmi népszerű ételük, de nem tudom pontosan a nevét. A LIDL-ben szokott lenni előhűtve, vagy fagyasztva amikor görög hét van az üzletláncban.

jún. 17. 10:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt otthon töltike! A kedvencem! Sajnos ritkán volt. Szerintem nagyon finom a töltött szőlőlevél, illetve az elkészített szőlőlevél!
okt. 8. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!