Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van valami praktikátok arra,...

Van valami praktikátok arra, hogy a bögrés, kevert sütikben a gyümölcs ne süllyedjen le az aljára? Hogy csináljátok? Vagy ha lesüllyedt, megfordítjátok a sütit?

Figyelt kérdés

máj. 28. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, lisztbe kell forgatni.
máj. 28. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Ahogy az első írja.

De ha túl nedves a tészta akkor ugy is le fog

máj. 28. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
Nyilván megfordítom ...
máj. 28. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam belekeverni hanem csak a tetejére rakom.Lisztezve sem rossz.
máj. 28. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
nem liszteztem még de olvastam enis. engem nem zavar ha lesullyed
máj. 29. 20:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!