Van valami praktikátok arra, hogy a bögrés, kevert sütikben a gyümölcs ne süllyedjen le az aljára? Hogy csináljátok? Vagy ha lesüllyedt, megfordítjátok a sütit?
Figyelt kérdés
2024. máj. 28. 13:01
1/5 anonim válasza:
Úgy tudom, lisztbe kell forgatni.
2/5 anonim válasza:
Ahogy az első írja.
De ha túl nedves a tészta akkor ugy is le fog
4/5 anonim válasza:
Nem szoktam belekeverni hanem csak a tetejére rakom.Lisztezve sem rossz.
5/5 anonim válasza:
nem liszteztem még de olvastam enis. engem nem zavar ha lesullyed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!