Fehérje port ételekben hogyan használtok?
Szokták írni, hogy fehérje porokat lehet adni ételekhez is. Csak nem találtam normális leírást, hogy mibe mihez milyen arányban.
Ti használtok?
Mihez?
Milyen arányban?
Ízesítettet? Natúrt?
Csak a fehérje bevitel miatt használjátok? Vagy változtat valamit az ételen?
Hol találok konkrét receptet?
Fit_cinnamontomi instáját nézd meg
Nem mindegy a feherje se. A veganokkal ki lehet valtani valamennyi lisztet. A wheyey sokszor csak elfolyositjak
Én a dm-es (“sportness”) vaníliás és csokis fajtát használom, zabkásába keverve.
Illetve nyáron kánikulában mikor nem kívánok főtt ételt akkor van hogy fehérjeporos gyümölcsturmix az ebéd (aztán valami “normàlis kaja” vacsorára, nem ezen élek).
Amikor konkrétan sport italt, sort turmixot készítesz, azt értem, illetve el tudom képzelni.
Az igazi kérdésem az, amikor egy rendes kajában szeretnéd az arányokat a fehérje felé tolni, akkor az hogyan van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!