Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fehérje port ételekben hogyan...

Fehérje port ételekben hogyan használtok?

Figyelt kérdés

Szokták írni, hogy fehérje porokat lehet adni ételekhez is. Csak nem találtam normális leírást, hogy mibe mihez milyen arányban.

Ti használtok?

Mihez?

Milyen arányban?

Ízesítettet? Natúrt?

Csak a fehérje bevitel miatt használjátok? Vagy változtat valamit az ételen?


Hol találok konkrét receptet?



máj. 28. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Fit_cinnamontomi instáját nézd meg


Nem mindegy a feherje se. A veganokkal ki lehet valtani valamennyi lisztet. A wheyey sokszor csak elfolyositjak

máj. 28. 12:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én a dm-es (“sportness”) vaníliás és csokis fajtát használom, zabkásába keverve.

Illetve nyáron kánikulában mikor nem kívánok főtt ételt akkor van hogy fehérjeporos gyümölcsturmix az ebéd (aztán valami “normàlis kaja” vacsorára, nem ezen élek).

máj. 28. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

Amikor konkrétan sport italt, sort turmixot készítesz, azt értem, illetve el tudom képzelni.


Az igazi kérdésem az, amikor egy rendes kajában szeretnéd az arányokat a fehérje felé tolni, akkor az hogyan van.

máj. 28. 21:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is a 2. válaszoló által ajánlott sportness vaníliás PORT használom én is a reggeli zab kásában főleg, de ha valamilyen süteményt készítek, és csak én eszem belőle akkor a Liszt egy részét szoktam a fehérje porral pótolni.
máj. 31. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!