Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zabkása letapadás ellen...

Zabkása letapadás ellen valami tipp?

Figyelt kérdés
Mindig ha főzök, nem is az, hogy letapad, odakozmál, csak nehéz utána elmosni nagyon, ez ellen valami tipp?

2024. máj. 19. 11:57
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Folyamatosan keverni kell főzés közben.

Az üres edénybe engedj vizet és áztasd, amíg el nem mosod.

2024. máj. 19. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatosan kavarni kell. És közepes lángon csinald vagy alatta. Így is megvan max 5 perc alatt
2024. máj. 19. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
Alacsony lángon folyamatosan kavard,más trükk nem ismert.
2024. máj. 19. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
Ha nem kozmált oda, csak letapadt, amennyit nem tudsz kikapargatni, azt töröld ki konyhai papírtörlővel, amíg még langyos. Utána nem olyan rossz elmosogatni.
2024. máj. 19. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
25%

Sosem főzöm, mikróban szoktam csinálni, a kerámia tányérba nem szokott odakozmálni.


Másik opció, hogy este beáztatom vízbe és joghurtba + amit akarok beletenni, hűtő és reggel eszem meg.

2024. máj. 19. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
29%
A gázra tegyél lángelosztót, közepes fokozaton fözd és folyamatosan kevergesd.
2024. máj. 20. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!