Fehéj ízének semlegesítése?
SOK chilivel! Akkor az erös ízt érzed, nem a fahéjat.
Egyébként nem tudom, mekkora mennyiséget föztél,de egy egész rúd fahéj rettentö sok, lakodalmi mennyiségbe kellene csak ennyi
Megsokszorozod az étel mennyiséget.Mondjuk fölütöd egy liter paradicsompasztával.Úgy már más étel lesz.De legalább nem megy kárba...
De ha egy egész rúd fahéjat írt a recept,akkor miért tettél bele többet?
2 rúd fahéjat irt a recept 🙄
Köszi a válaszokat!
Szerintem valamit félreértett a kérdezö, ennyit egy lakodalomnyi adagba szokás tenni.
Kérdezö! Linkeld már be a receptet, igazán nem hihetö, hogy tényleg ennyir írtak.
Ez a recept szemét, nem ér semmit.
Eleve a chili NEM GYORS kaja, azt több órán át kellene fözni, hogy tényleg jó legyen, ennek meg nem sok köze van egy normál chilihez!
Ezért vagyok én maradi...😂
Nem szeretem vegyíteni így a dolgokat chilis babba is a simát szeretem mert a csoki meg a fahéj valahogy nekem nem passzol bele. Meg ezek az íz kavarodások Bár lehet finom.
De akkor is. Recept ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!