Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell sütőtököt sütni?...

Hogy kell sütőtököt sütni? SEGÍTSÉÉG!

Figyelt kérdés

Még soha nem sütöttem, sőt anyám is csak olyan kicsi koromban, amikor még nem figyeltem, hogy hogy vágja fel. Most kaptam a gyereknek tököt, nekiálltam felvágni, kimagozni. Arra még emlékszem, hogy hogy néz ki a sült tök, amikor kész van, de az enyém éppen nem úgy néz ki. :( Lefényképeztem, megnéznétek, hogy ez így normális-e?

[link]

A bal oldali sorra lennék kíváncsi, mert a többi alakja olyan, amilyennek lennie kell szerintem. De a bal oldali sornál már nem volt mag, ott csak szeleteltem. De én még soha nem ettem ilyen alakú sütőtököt. Szóval ezzel mi újság? Meg lehet így sütni/enni? Előre is köszönöm! :)

2010. okt. 28. 16:03
1 2
 11/11 doboszoli ***** válasza:
100%

Kb. szemből a baloldal az ideális méret. Nem kell elforgácsolni.

Tipp: tegyél alá valamilyen fényes anyagú újságlapot, a tepsi elmosását nagyon megkönnyíti. Sütési idő 1 órán túli.

2010. nov. 1. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!