Miért volt rágós és száraz az oldalas?
Figyelt kérdés
Ma oldalast ettem egy étteremben és kissé rágós és száraz volt. Szagra és ízre rendben volt. Lehetett baja?máj. 5. 14:52
3/7 A kérdező kommentje:
És ettől nekem lehet bajom?
máj. 5. 15:56
4/7 anonim válasza:
Általában akkor szokott ilyen lenni a hús, ha túlsütik. Mondjuk oldalassal ilyet csinálni művészet, mert az egyik legzsírosabb hús.
5/7 Noren1989 válasza:
#4, ha nincsen rajta a szalonka, bizony annyira nem is zsíros...
Kérdező, max elcsapod a hasad, reklamàlni késő, javaslom, h ne egyél ott többet.
6/7 anonim válasza:
Kevésbé volt zsíros az oldalas ilyenkor könnyen száraz lesz.
7/7 anonim válasza:
Nem hiszem hogy bajod lenne...Ha túlsütötték még a jobbik eset mert legalább nyers nem volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!