Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért volt rágós és száraz az...

Miért volt rágós és száraz az oldalas?

Figyelt kérdés
Ma oldalast ettem egy étteremben és kissé rágós és száraz volt. Szagra és ízre rendben volt. Lehetett baja?

máj. 5. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul készítették el.
máj. 5. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
túl sokáig sütötték
máj. 5. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
És ettől nekem lehet bajom?
máj. 5. 15:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Általában akkor szokott ilyen lenni a hús, ha túlsütik. Mondjuk oldalassal ilyet csinálni művészet, mert az egyik legzsírosabb hús.
máj. 5. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 Noren1989 ***** válasza:
91%

#4, ha nincsen rajta a szalonka, bizony annyira nem is zsíros...


Kérdező, max elcsapod a hasad, reklamàlni késő, javaslom, h ne egyél ott többet.

máj. 5. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Kevésbé volt zsíros az oldalas ilyenkor könnyen száraz lesz.
máj. 6. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy bajod lenne...Ha túlsütötték még a jobbik eset mert legalább nyers nem volt...
máj. 6. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!