Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sajtkrém helyett vajkrémet...

Sajtkrém helyett vajkrémet főzéshez?

Figyelt kérdés
Lefagyasztottam a vajrkrémet ami pocsék kenyérre kenve felengedve. Főzéshez elhasználnám.
máj. 1. 18:09
 1/8 A kérdező kommentje:
Recept sajtkrémet ír nem tudom jó-e bele.
máj. 1. 18:10
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Attól függ, mi a recept, mert pl a sajtkrémes csirke az nyilván nem megy vajkrémmel....
máj. 1. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
máj. 1. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Akkor inkább csinálj rá egy sűrű besamel mártást.
máj. 1. 20:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen más a két élelmiszer, nem lesz jó.
máj. 2. 08:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Sajt helyett nem jó a vaj!
máj. 2. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha a vajkrém pocsék ízü, az mindenben az marad, csak elrontod vele az ételeket.

Sajt helyett meg végképp nem használható, teljesen más a kettö

máj. 2. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
De ki az aki lefagyassza a vajkrémet 🤣
máj. 4. 23:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!