Megkelt tészta tárolható a hütőben egy éjszakát?
Figyelt kérdés
Kenyérlángost szeretnék holnap sütni, teljes kiőrlésű tönkölyliszt+sima búzalisztből van a tészta (plusz élesztő, folyadék stb)
Hidegen gyúrtam be, ìgy tettem be a hűtőbe de már most meg van kelve.
Holnap kora délután szeretném sütni, lehet valami baja a hűtőben, megkóstoljam mielőtt felhasználom? Savanyú lehet ennyi idő után?
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget
ápr. 27. 20:43
1/5 anonim válasza:
Teljesen jó lesz. Azért van most megkelve mert kb 1-2 ora amig atveszi a huto homersekletet. Addig ugya melegebb a teszta. Es megkel. De már huto hokersekletu szoval ennel jobban nem fog kelni reggelre. Pont jo lesz
2/5 anonim válasza:
Igen, sok recept direkt kéri is, hogy éjszakára hidegben pihenjen.
3/5 anonim válasza:
Csak akkor jobb nem teljesen megkeleszteni mert kimászik a hűtőböl.
Begyúras után rakd rögtön hűtőbe.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon finom lett, kicsit átgyúrtam másnap délután és hagytam szobahőmérsékleten "észhez térni" :)
máj. 5. 16:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!