Milyen sütit süssek neki?
Alakulóban lévő kapcsolat, a pasit valamilyen általam sütött sütivel szeretném meglepni... Mindent szeret, nem válogat, én viszonylag tapasztalt vagyok a konyhában.
Valami olyan bevált süti receptet keresek, ami mutatós, finom, és max 2-3 óra hossza alatt megvan.
Nem, a google nem a barátom.
Köszönöm előre is!
Én tiramisut csinálnék neki, igaz nem kell sütni de nagyon megnyerő és gyorsan megvan.
Ami komplikáltabb de mutatós az pl. a méteres kalács.
Vagy ha csinálnál neki egy csokis-banános muffint.
Esetleg eper-charlotte ha nagyot akarsz villantani.
Ha még eszembe jut valami akkor írok.
Most husvetra csinaltam eloszor repatortat, halal egyszeru, a legbonyulultabb resze az volt, amikor a repat kellett reszelni…:D
Nem tudok sutni egyaltalan, de ez olyan jol sikerult, hogy szerintem majd a ferjem szulinapjara is megsutom, neki is nagyon izlett.
En a mascarpones kremet tettem a tetejere es ennyi. Az is halal egyszeru volt, a felkenese se egy nagy cucc. De felbe is lehet vagni a tesztat es akkor a ket lap koze tolteleknek is lehet tenni.
Zserbó
Fánk (szalagos, csöröge, stb)
Muffin (nagy a választék az interneten, nézd a nosalty- t)
Tiramisu
Piték (almás, meggyes, stb)
Brownie
Kekszek (pl amerikai csokidarabos)
Mézes- krémes (nosaltyn találsz receptet)
Akár készíthetsz lángost is
Aranygaluska
Kókuszgolyo
Kokuszkocka (ausztrál; nosalty)
Keksztekercs
Banán/csokikenyér
Pogácsa
És a lista folytatódik, folytatódik.
A legtöbb férfi az egyszerű süteményeket szereti, nem a bonyolult, habos-babos tortacsodákat. Süss neki piskótaalapra egyszerű krémest, vagy keverttésztás meggyest, esetleg egy sima kalácsot, fánkot, gesztenyepürét, almás lepényt, rétest stb.
Ja! És ami még nagyon fontos! Sós sütemény is legyen, pl. pogácsa, mert sok férfi inkább a sósat szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!