Mit készitsek? Pizzára gondoltam de az úgy kevés lesz, mi lenne még odavaló?
Figyelt kérdés
szombaton szülinapom alkalmából szaunázni megyünk.Csak szolidan négyesben. Viszont kaját és piát vinnünk kell majd magunkkal.2010. okt. 26. 17:47
1/8 anonim válasza:
melegszendvics? :D
vagy esetleg valami guacamole szerű cucc,valami chipszel,vagy valami sóssal? :)
most hírtelen ez ugrott be. x3
amúgy előre is Boldog szülinapot. :D
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. okt. 26. 18:01
3/8 anonim válasza:
Süss grissinit, és készíts mellé valami finom mártogatóst. Laktató és isteni finom.
Itt egy recept: [link]
A tésztájába bármilyen fűszert tehetsz, én jó fokhagymásan szeretem. :)
4/8 anonim válasza:
Veszel puffancsokat Auchanban és darált húst elkészitesz húspogácsának,olajban kisütöd ez bele a puffancsba,saláta,lapka sajt,húspogi,csalamádé,lilahagymakarikák,mustár,ketchup és kész is a házi hamburger!!:)Sztem kiváló,és mindenki szereti a hambit!!:)
5/8 anonim válasza:
hú, az a grissini nagyon jól hangzik, én ki fogom próbálni!
6/8 anonim válasza:
Meg sütiiiit, muffint, kókuszgolyót, ilyeneket :)
7/8 A kérdező kommentje:
Jó ötlet,de ha valakinek még van más azt is örömmel fogadom :)
2010. okt. 26. 19:42
8/8 anonim válasza:
Miért nem sütsz pizzát?Az szerintem tök jó!
Na de amúgy most hirtelen semmi nem jut eszembe, max. még az amerikai hot-dog az is nagyon fincsi.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!